Reparatie en restauratie

A. Gaemers Chronometrie heeft ruim vier generaties ervaring in het repareren en restaureren van antieke-, historische- en moderne uurwerken.
Sinds 2004 heeft A. Gaemers Chronometrie verschillende van zijn Haagse activiteiten overgedragen aan derden en is dan ook tegenwoordig uitsluitend actief met zijn uurwerkpassie.
In het huidige atelier ligt het accent van de werkzaamheden bij het repareren en restaureren van antieke als zowel hoogwaardige hedendaagse uurwerken.

De uurwerkpassie is beperkt tot de hoogwaardige mechanische uurwerken van zowel Zwitserse,- Hollandse,- Franse en Engelse bodem.

Indien u door A. Gaemers Chronometrie een reparatie of restauratie wil laten uitvoeren ontvangt u vooraf een vrijblijvende prijsopgave. A. Gaemers Chronometrie voert alle reparaties en restauraties uit volgens de hoogste ambachtelijke Zwitserse standaard eisen.

Op alle uitgevoerde werkzaamheden wordt een jaar garantie gegeven en worden de algemene bepalingen gehanteerd van de Federatie Goud en Zilver en Nederlandse Juweliers en Uurwerkbranche (NJU).

Gaarne maken wij met u een afspraak om te adviseren bij een reparatie en of restauratie traject van uw uurwerk.

Afspraak maken?