Samenwerking met Antoon Gaemers

Antoon Gaemers (1949) is een authoriteit op het gebied van uurwerken, in het bijzonder van mechanische en historische uurwerken. Tot ver buiten de hofstad en in het buitenland wordt zijn kennis en ervaring als gecertificeerd register taxateur horloges gewaardeerd; ook het Venduehuis doet al vele jaren incidenteel een beroep op hem. Per januari 2017 zal ook Antoon Gaemers zich als adviseur aan het Venduehuis verbinden. Daarmee is het team van adviseurs na de komst van Peter van Beveren en Frans Leidelmeijer inmiddels uitgegroeid tot drie personen.

Antoon Gaemers groeide op boven de uurwerkwinkel van zijn vader aan het Noordeinde in Den Haag. Als kind al had hij grote belangstelling voor techniek en was hij niet weg te slaan uit het atelier bij de winkel. Na zijn technische opleidingen in Nederland en Zwitserland kon het niet anders om in de voetsporen van zijn vader te treden. Iedere dinsdag doet hij zijn ronde in Den Haag om diverse (historische) uurwerken van onder meer het Gemeentemuseum, het Stadhuis en andere overheidsgebouwen bij de tijd te houden. Niet alleen horloges en klokken hebben zijn interesse, ook carillions, speeldozen, torenuurwerken en oldtimers genieten zijn grote belangstelling. In 1980 nam Antoon Gaemers als vierde generatie de zaak van zijn vader over. In het door de jaren opgebouwde bestand van cliënten treffen we klinkende namen aan waaronder die van leden van het koninklijk huis. Begin 2016 is Gaemers het iets kalmer aan gaan doen, met de nadruk op ‘iets’. Wij zijn verheugd dat Antoon Gaemers zijn kennis en kunde verder met ons wil delen en wij verwachten hierdoor onze expertise en service te kunnen vergroten.

Bron: http://www.venduehuis.com/nieuws/166/Samenwerking%20met%20expert%20Antoon%20Gaemers

Samenwerking met Antoon Gaemers

Antoon Gaemers (1949) is een authoriteit op het gebied van uurwerken, in het bijzonder van mechanische en historische uurwerken. Tot ver buiten de hofstad en