Vraag en aanbod

In deze rubriek biedt A. Gaemers Chronometrie diversen historische horloges, klokken, fournituren en onderdelen uit eigen collectie te koop aan. Ook worden in deze rubriek voorwerpen van particulieren en verzamelaars aangeboden.

Tevens zijn wij voor onze relaties geregeld op zoek naar historische uurwerken. Bent u op zoek naar een bepaald uurwerk dan kunt bij ons ook een zoekopdracht plaatsen. Aan een zoekopdracht zijn geen kosten verbonden.

Wanneer producten op onze site uw belangstelling hebben gewekt, kunt u dit bij voorkeur kenbaar maken via de mail. Telefonisch zijn wij bereikbaar op vrijdag tussen 12.00 uur en 17.00 uur op 070–3463868.

Graag maken wij dan met u een afspraak om het artikel te tonen.Wanneer u historische uurwerken en of fournituren via onze site ter verkoop wilt aanbieden, kunt u gebruik maken van onze bemiddeling. Tevens geven wij u gaarne een verkoop advies. A. Gaemers Chronometrie is aangesloten bij de federatie van Taxateurs Makelaars Veilinghouders in Roerende Zaken en als gecertificeerd registertaxateur bent u verzekerd van een juiste prijsstelling.

Het aan te bieden voorwerp wordt opgenomen inclusief foto en beschrijving op onze actuele internetlijst. Voor het verkoop advies, bemiddeling en de vermelding op onze internet pagina zijn vooraf geen kosten verbonden. Over het verkoopbedrag berekenen wij na verkoop inclusief alle verkoop kosten een vaste commissie van 20%. Indien de verkoopopdracht wordt ingetrokken worden de vaste onkosten van € 75,= aan de opdrachtgever doorberekend. Voorts zijn de Algemene Voorwaarden van de Federatie Goud en Zilver en of de Federatie TMV in roerende zaken van toepassing.

Afhankelijk van de staat van onderhoud garandeert A. Gaemers Chronometrie aan de koper het voorwerp voor drie, respectievelijk twaalf maanden. Indien mocht blijken dat het aangebodene voorwerp service, reparatie of restauratie behoeft om gegarandeerd te kunnen worden, zullen wij dit de koper separaat aanbieden. Deze kosten komen dus niet voor rekening van de verkoper.

Mocht u belangstelling hebben voor bijzondere uurwerken?